2021-06-10
朋友介绍,试试呢间越南菜,店舖环境虽小,但胜在干净企理,都算坐得几舒服,员工态度非常好,会主动询问顾客有无任何需要👍🏻连杯水都非常细心,唔知系咪加左柠檬薄荷叶,个味好清香,估唔到连水都有惊喜✨✨本来对食物质素期望唔高,始终好食既越南菜真系唔多,点知...一试难忘,真系样样都好好味,好正宗既味道我叫呢个系蟹膏檬粉,唔记得全名,我本身唔系几食蟹膏,朋友极力推荐先试试,好足料,超多蟹膏,仲要系好食,完全令我对蟹膏改观🤣,仲有有札肉,虾等等,全部都好好食,特别系个汤底,忍唔住系咁饮d汤,呢个值得再嗌,👍🏻👍🏻朋友叫左呢个包,朋友话好好味,我无试,但听得出个包面烤到好松脆,好似几好味,打算下次试试呢个墨鱼饼好有咬口,热辣辣炸起,又系好好味,明显食到好多墨鱼粒,重点系辣椒酱!!!呢只辣椒酱唔算辣,我觉得都似甜辣,呢款真系超好食,胆粗粗问店员有无得买,结果真系有!店员话可以去对面有间食材店买,大家试完有兴趣可问问店员春卷又系超好食,个皮好好好脆,一d都唔会硬,个味道岩岩好最后系饮品,紫米乳酪沙冰,紫米好有咬口,拼埋乳酪个味好夹,喜出望外🤩🤩呢间小店真系好好味,好难得款款都好味,价钱又合理,员工态度又
店舖环境虽小,但胜在干净企理,
都算坐得几舒服,
员工态度非常好,
会主动询问顾客有无任何需要👍🏻
我叫呢个系蟹膏檬粉,唔记得全名,
我本身唔系几食蟹膏,朋友极力推荐先试试,
特别系个汤底,忍唔住系咁饮d汤,呢个值得再嗌,👍🏻👍🏻
春卷又系超好食,个皮好好好脆,一d都唔会硬,个味道岩岩好
呢间小店真系好好味,好难得款款都好味,价钱又合理,员工态度又好,值得再去!