2022-12-29 94 浏览
1️⃣Signature Cocktail: Ocean and Clouds/ Apple Tea Gin Tonic 呢两杯Cocktail嘅打卡程度都系非常之高,特别系海洋与云𠮶一杯用乳酪酒冲出嚟成杯都系蓝色渐变色,立即饮嘅时候同搅匀再饮嘅时候味道都唔一样。而Apple Tea Gin Tonic嘅话就非常之清新,配上一啲炸物同小食就刚刚好2️⃣海陆空拼盘海陆空拼盘有鱼柳薯角鸡翼,炸得都几松脆唔会话太油,份量都唔系好多,作为伴酒小食来讲个人认为鱼柳系最香,点落啲蛋黄酱同埋他他酱真系几正3️⃣鸡肉拼盘鸡肉拼盘由鸡翼鸡块同埋鸡肉棒组成,最有惊喜嘅系鸡块,点落啲泰式辣酱都系超级惹味,啲肉又好多汁,炸粉又好薄又香,但鸡肉棒就唔系好食得出系鸡肉,有啲似系素肉嘅感觉4️⃣水牛芝士pizza水牛芝士pizza好薄好脆,芝士嘅份量都好多,我哋净系嗌左半份已经好饱5️⃣章鱼小丸子比较细粒,而且啲馅又唔算多,建议下次可以加番啲和风紫菜喺面增加风味

2️⃣海陆空拼盘

3️⃣鸡肉拼盘