2023-02-19
估唔到系个咁唔起眼嘅工厂大厦会有咁高质日本🇯🇵餐厅,仲要环境都唔错添!⭐️比目帆立丼刺身有左口鱼裙边、帆立贝、三文鱼籽及玉子烧。左口鱼裙边&帆立贝嘅表面都经过火🔥炙烧,增加了香甜嘅鲜味✨,我完全感受到当中嘅油脂,如果担心过于油腻,都可以加番啲青柠汁中和番,就算系细食嘅女仔食哂成碗没问题⭐️渔吉特选丼因为每样刺身就想试下就叫了呢个。餐牌有写到包了三文鱼、油甘鱼、矶煮鲍鱼、海胆、三文鱼籽、樱花鱿鱼、赤虾、左口鱼边、帆立贝、玉子烧,一共10款,劲多样刺身,任君选择❗️超岩有选择困难症人😹咩都可以试下,连拣都唔洗拣!而且最特别系有鲍鱼& 樱花鱿鱼,系其他餐厅好少见到有呢两款,因为要整得好食都好考功夫,个鲍鱼已经预先调味,食落口感丰富,唔会好单调,好正好有惊喜😝丼嘅份量亦都十足,岩哂大食之人😋
⭐️比目帆立丼
比目帆立丼