2020-11-15
尖沙咀一间隐世西餐厅, 餐厅主打生蚝, 亦提供多款酒类饮品, 餐厅环境整洁, 对比一般酒吧, 呢度唔会大大声播歌, 一个宁静而又具人气的餐厅, 非常适合三五知己gathering!而今晚我地唔食生蚝, 拣左试试佢地既海鲜!【烤焗海鲜拼盘】HK$298包括有芝士焗龙虾、芝士焗扇贝、螺、烧虾同埋芝士黑松露焗大蘑菇芝士焗海鲜类, 焗过依然keep到原本水份, 芝士味重, 龙虾质地弹牙;而最最最值得推介系 #黑松露芝士焗大蘑菇大蘑菇极之juicy, 面层芝士软棉棉, 芝士跟菇菌味同样很重~正到即时ENCORE左一个食【芝士黑松露焗大蘑菇】HK$58【芝士明太子多士】HK$68多士暖暖的, 面层先布了软棉既芝士, 再布上明太子, 多士边位还是脆卜卜, 面包中心位软熟, 一口咬落去, 没有预期既偏咸, 反而有淡淡芝士香, 同埋阵阵咸香味, 不错的小食!【菠萝梳打】HK$28梳打唔太够汽, 饮落似Juicy多d, 但菠萝味够重!
而今晚我地唔食生蚝, 拣左试试佢地既海鲜!
【烤焗海鲜拼盘】HK$298
芝士焗海鲜类, 焗过依然keep到原本水份,
芝士味重, 龙虾质地弹牙;
而最最最值得推介系 #黑松露芝士焗大蘑菇
大蘑菇极之juicy, 面层芝士软棉棉,
芝士跟菇菌味同样很重~
【芝士明太子多士】HK$68
【菠萝梳打】HK$28
梳打唔太够汽, 饮落似Juicy多d, 但菠萝味够重!