2024-07-06 621 浏览
📍大围隐世楼上串烧 — 168串宵👅🍻🔥今次好想同大家介绍一间我同我啲朋友都一致认为好食嘅串烧铺!!😍😍🧡夜晚食宵夜除咗去大排档、夜茶、糖水,其实仲可以去食串烧~呢一间楼上串烧真系有好多特色小食🤤🔥🔸冰火烟肉荔枝串🥓🍢 $28串你冇睇错呀!真系荔枝加烟肉😱冇谂过呢个组合可以整成串烧!外层系热辣辣嘅烟肉,里面就有冰冻嘅荔枝🥹咬落去爆晒汁,真系有惊喜👍🏼👍🏼🔸三重芝士稻庭乌冬🧀🍜 $28碗呢碗芝士捞乌冬真系超级出色!😭啲乌冬好弹牙好好食,表面再加埋灸烧过半融嘅芝士,捞埋真系好夹好好食🤩不过份量就唔算好多~🔸海盐烧极品牛脷心🥩 $32/3块钟意食牛脷嘅人一定要嗌呢个!!每块都好厚好烟靭😍好juicy~加埋啲孜然粉系劲好食!!🔸烧原条蒜香茄子🍆 $38条茄子烧得好够,好淋身🤤而且蒜蓉味好浓,重口味人士最爱👅大大旧茄子夹起一丝丝茄子肉食,真系超满足!🥹🥹每次去串烧店都必嗌烧茄子😆😆✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽另外其实仲嗌咗好多唔同嘅串烧,不过太多不能尽录🤣整体黎讲真系一间高质嘅串烧,不过店铺较细,位置唔算多,都只系一间楼上小店~夜晚同朋友过黎食下
📍大围隐世楼上串烧 — 168串宵👅🍻🔥

🔸冰火烟肉荔枝串🥓🍢 $28串

🔸三重芝士稻庭乌冬🧀🍜 $28碗

🔸海盐烧极品牛脷心🥩 $32/3块

🔸烧原条蒜香茄子🍆 $38条

另外其实仲嗌咗好多唔同嘅串烧,不过太多不能尽录🤣

整体黎讲真系一间高质嘅串烧,不过店铺较细,位置唔算多,都只系一间楼上小店~夜晚同朋友过黎食下串烧,饮杯嘢倾下计都系唔错嘅选择😋❤️至于价钱方面,喺香港食串烧真系比较贵😭😭呢到大概人均$200左右~不过间唔中食一次我觉得都ok!!🤩

卖相:🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟