2021-11-05 32 浏览
淳吟居酒屋 (佐敦). 海鲜刺身水菜沙律配柚子汁- 先来个开胃沙律,三文鱼子,三文鱼,呑拿鱼等配上沙律菜,份量好多.淳吟海鲜卷- 店舖招牌之一,非常靓仔咁上枱,三文鱼子呑拿鱼卷,仲有食用金箔同葱粒.北海道带子配纪州南高梅子冷素面- 冷素面酸酸甜甜非常开胃,面上有少许金箔,配上入口即溶嘅刺身级带子😄.白虾刺身-白色细条的白虾,可以做炸物,刺身要用小匙羹一下子食一堆先会食到虾的痴口感.淳吟寿司拼盘- 按时令而改变的寿司盘,今日系呑拿鱼,三文鱼,肥美带子,牡丹虾,金目鲷,油甘鱼以及深海池鱼,鲷鱼三文鱼小卷,三文鱼子饭。.海鲜大阪烧- 大阪烧为店铺名物之一,唔会过厚身同太多酱汁.到最后我地谂住完食埋单走人,店员即刻送上埋甜品,系椰汁红豆糕,都唔错!.淳吟居酒屋 (佐敦)佐敦文英街33号地舖
淳吟居酒屋 (佐敦)

海鲜大阪烧- 大阪烧为店铺名物之一,唔会过厚身同太多酱汁

淳吟居酒屋 (佐敦)
佐敦文英街33号地舖