2022-02-25 82 浏览
走进满有历史嘅圣佛兰士街,几橦古老建筑物下,有间好有特色嘅餐厅酒吧,门外仲放咗几张枱,感觉好chill ,平日happy hour 或假日嚟都唔错Chef’s selection Cold Cuts $120 伴酒🍷当然唔少得呢个拼盘,芝士、Parma Ham、Salami 、无花果面包, 非常丰富。 Parma Ham 肉质柔软,味道芳香;Salami 味道比较浓带点辛,好有口感;面包松软香甜A5 “Miyazaki” Wagyu Burger $150汉堡包外脆内软,用上宫崎和牛汉堡扒,肉汁丰盈, 油香但唔腻,牛肉味浓郁, 加上新鲜爽甜生菜及蕃茄,味道更带层次All Day Breakfast $150同时丰盛嘅全日餐,有嫩滑炒蛋、香煎烟肉、sausage、鹰嘴豆红腰豆、沙律菜及无花果包。多款式又好味,大满足🥰成间餐厅都放满酒,可以自己选择心头好,又或者可以试吓佢哋嘅House White/red/sparking wine另外一定要试佢地出品,包装独特嘅CBD 啤酒~~

All Day Breakfast $150

另外一定要试佢地出品,包装独特嘅CBD 啤酒~~

• All Day Breakfast
  • A5 “Miyazaki” Wagyu Burger