2022-02-25
走進滿有歷史嘅聖佛蘭士街,幾橦古老建築物下,有間好有特色嘅餐廳酒吧,門外仲放咗幾張枱,感覺好chill ,平日happy hour 或假日嚟都唔錯Chef’s selection Cold Cuts $120 伴酒🍷當然唔少得呢個拼盤,芝士、Parma Ham、Salami 、無花果麵包, 非常豐富。 Parma Ham 肉質柔軟,味道芳香;Salami 味道比較濃帶點辛,好有口感;麵包鬆軟香甜A5 “Miyazaki” Wagyu Burger $150漢堡包外脆內軟,用上宮崎和牛漢堡扒,肉汁豐盈, 油香但唔膩,牛肉味濃郁, 加上新鮮爽甜生菜及蕃茄,味道更帶層次All Day Breakfast $150同時豐盛嘅全日餐,有嫩滑炒蛋、香煎煙肉、sausage、鷹嘴豆紅腰豆、沙律菜及無花果包。多款式又好味,大滿足🥰成間餐廳都放滿酒,可以自己選擇心頭好,又或者可以試吓佢哋嘅House White/red/sparking wine另外一定要試佢地出品,包裝獨特嘅CBD 啤酒~~
All Day Breakfast $150
另外一定要試佢地出品,包裝獨特嘅CBD 啤酒~~