2017-12-30
琴日一行五人订左台, 不过都只系坐左一半位左右, 所以WALK IN 应该都OK我系朋友中负责揾食个一个, 今次想试下D 特食菜, 就系甘系OPENRICE 见到呢间喇~地方唔难揾, 但如果平时行过完全冇人知有呢间店我地上到去睇左阵MEUN 店员同我地讲有PRIVATE KITCHEN, 有168-350 既RANGE, 我地见拣168-200 呢个BUDGET 都要加30-35蚊先有野饮, 所以我地就拣左250 包埋野饮呢个BUDGET!其实我地都系吾太钟意拣既人所以呢个好岩我地, 但系佢地份量吾多, 我地个个都系7成饱左右, 但味道几好, 而且老板都几好人, 我地倾左好耐计, 仲比左D 土耳其软糖我地试, 不过吾系好岩我D 朋友口味所以甜点只系叫左雪糕个到仲有2只猫好可爱~ 仲好嗲人不过环境同朋友倾计系一流, 仲有CARD GAME 玩但我地太耐冇见不停倾计, 不过我都会再去过! 好喇分享下我地既PRIVATE KITCHEN MEUN 喇!!
地方唔难揾, 但如果平时行过完全冇人知有呢间店
个到仲有2只猫好可爱~ 仲好嗲人