1K
👧🏻😋👅🍽✨肥仔云南小锅米线 (九龙湾得宝商场)隐世美味俾关注组报完越黎越长龙😡-❤️我住左咁耐九龙湾都系最近先知得宝小巷有间隐世美食🤣❤️本身地方唔显眼, 但成日经过会闻到好香浓汤底香味, 要外区人介绍我先上左瘾咁成日食, 真惭愧了haha 今次难得有面有饭又有小食就写下食评❤️地方都叫浅窄, 但胜在冷气够, 枱与枱之间又隔得够开, 都唔算太差, 重点佢性价比高-🐖🐟🍜鱼腐腩肉汤红薯粉 $48✨小锅底$34包一个$6𩠌, 由于我拣两个都系$10𩠌黎, 所以total加左$14✨汤好香浓, 叫左唔辣, 但腩肉本身小辣都令个汤辣埋, 红薯粉唔算好幼身, 但都好挂汤好惹味🤤✨腩肉腌到好入味, 肉质唔算嫩, 份量都几多✨鱼腐有点少失望, 唔系不规则好松化果只, 而系比较实的的 (但当然林身)-🐷🍖🍛 猪软骨肉燥饭 $43✨卖相就一般... 因为劲多肉燥遮住晒猪软骨, 但味道十分好✨猪软骨好soft有D筋好正, 肉燥唔单止系肉碎! 仲有肉丝! 𩠌系好多汁, 但又冇整到个饭都湿晒✨有少少菜, 都热既, 整体除左米线, 饭都可以一试!-🔥🐖 炭烧猪颈肉 $43✨基本上我每次必点! 食住个米线等慢工出细货
👧🏻😋👅🍽✨
肥仔云南小锅米线 (九龙湾得宝商场)
隐世美味俾关注组报完越黎越长龙😡
❤️我住左咁耐九龙湾都系最近先知得宝小巷有间隐世美食🤣
🐖🐟🍜
鱼腐腩肉汤红薯粉 $48
✨腩肉腌到好入味, 肉质唔算嫩, 份量都几多

🐷🍖🍛
猪软骨肉燥饭 $43
✨有少少菜, 都热既, 整体除左米线, 饭都可以一试!

🔥🐖
炭烧猪颈肉 $43
✨基本上我每次必点! 食住个米线等慢工出细货炭烧既猪颈肉
✨烧到金黄色后先切片皮劲脆, 有轻轻蜜糖味, 肉汁一咬爆出黎, 辣酱都唔使点好好味!!

免收加一服务费