2018-11-01 3078 浏览
话说一心谂住去东荟城个Outlet行街,睇下有无野岩买咁山长水远一场去到,梗系顺便食埋餐饭啦之前睇过条片系宝欣介绍有间隐世小店,咁就一于过黎试试啦但系佢真系太隐世既关系,我开车过黎系Miss过一次既,再掉头行多次先揾到我黎到先发现原来系外国人开架㖞,好有外国风味仲要只系得我地一台,个感觉好似有少少中伏咁咁但系一场黎到点都要试下啦我地一坐低佢就摆低左几个包俾我地食~免费!一拎上手,热辣辣,真系辣手果只,个包个质感同Pizza好似真系好好食,一食完呢个包我就觉得呢间野唔简单见到佢有d set dinner,一个Pizza 加个 Burger + 2罐汽水 $2xx再叫左1个咖哩杂菜饭 + 肉酱千层阔条面等左一阵Pizza就到喇!个Pizza即焗起即食真系好正,热辣辣,Pizza底又好松软,超好食真系同果D连锁既挣10条街呢个包个Size都好大个,块牛肉都好Juicy2百几蚊可以有一个大Pizza + 呢个Burger真系好抵食呢个肉酱千层阔条面都好好食好食在佢D肉酱真系超多,好足料!最后仲有呢个咖哩杂菜饭真系好有印度风味,食得出里面有好多香料连个白饭里面佢都mix左D香料系入面而且个咖哩唔
话说一心谂住去东荟城个Outlet行街,睇下有无野岩买
咁山长水远一场去到,梗系顺便食埋餐饭啦
之前睇过条片系宝欣介绍有间隐世小店,咁就一于过黎试试啦
我黎到先发现原来系外国人开架㖞,好有外国风味
仲要只系得我地一台,个感觉好似有少少中伏咁
咁但系一场黎到点都要试下啦
我地一坐低佢就摆低左几个包俾我地食~免费!
一拎上手,热辣辣,真系辣手果只,个包个质感同Pizza好似
真系好好食,一食完呢个包我就觉得呢间野唔简单

再叫左1个咖哩杂菜饭 + 肉酱千层阔条面
等左一阵Pizza就到喇!
Pizza
真系同果D连锁既挣10条街
Burger
呢个包个Size都好大个,块牛肉都好Juicy
肉酱千层阔条面
呢个肉酱千层阔条面都好好食
好食在佢D肉酱真系超多,好足料!
咖哩杂菜饭
最后仲有呢个咖哩杂菜饭
真系好有印度风味,食得出里面有好多香料
连个白饭里面佢都mix左D香料系入面
而且个咖哩唔辣的,大人小朋友都岩食
总括黎讲,呢个隐世小店真系好得,绝对值得Encore
唯一缺点就系地点有D偏远啦
题外话/补充资料: 其实佢主力系做外卖,不过我相信现场食应该会好食好多!
2018-10-13
Pizza