2021-01-03 375 浏览
听说青衣有得睇红叶,第一次到访,原来唔系时候,不过,假日行吓公园都系好活动。好少去青衣城,咁大个商场,行吓行吓,有啲饿,朋友话想饮奶茶,嚟到2期见到呢间食肆,望完有下午茶餐就入咗嚟。由于未食午餐,考虑到食包唔够饱,所以我哋点了星洲炒米同褔建炒饭。等咗阵就,食物送到。估唔到下午茶份量都唔细。炒饭非常足料,而且有惊喜,有多只虾同瑶柱,啲虾爽弹,仲要唔系切粒,其他𩠌料有冬菇,红肠粒,火腿粒,红罗卜,翠肉瓜粒,炒底,$52加埋热饮,又够镬气,又冇重口味,坚推! 星米又系好出色,𩠌料又系有爽弹虾,而且火腿丝,红罗卜丝,青椒丝,加上洋葱丝,葱丝,颜色配搭加分! 唔算辣,少油,好味! *好耐冇食过咁好食嘅炒嘢!奶茶香滑!服务好!

奶茶香滑!

服务好!