2019-12-29 7 浏览
印象中以前有系附近行开,今次第一次光顾呢种小酒吧,剩系个酒吧名roundhouse都劲有feel.酒吧细细既,以吧位为主,都有两张普通矮椅可坐。我下午去到,愈夜愈多人,都系熟客仔。侍应好靓仔,食物有惊喜,特别系个牛腩,睇相以为好干,食落好好好林好爽。呢个系必点菜式。其次个烤鸡好香,有种smoky既口味,未曾食过咁特别既鸡。但系始终系酒吧食鸡有鸡骨不多方便。问开原来酒吧用左个Smoke House(烟熏炉) ,以120 度 小火烤烟熏木,所以只鸡同牛劲软嫩多汁。Apple pie值得一提既系呢个旧区附近都在重建,香港老街既地方愈见愈少,要趁假期时多走走,都有好多店舖卖既精品衣服好靓,又做梗特价。

Apple pie

• COMBO A