2022-06-02 886 浏览
⭐️新创发卤味专门店⭐️📍:沙田沥源街6号沥源邨街市7号舖⏰:9:00am-7:00pm平时喺沙田谂唔到食咩 同事介绍咗我去呢间卤味店 行过去沥源街市亦都好近我哋 呢间卤味店超多人排队 见到佢哋嘅烧味好吸引 价钱亦都唔贵 所以就买咗返去当lunch!店家推介我地食卤水鸭 喺呢度招牌嘅特色菜 同事都话好好食 所以就买咗返去加𩠌 店员会帮手片开一片片 肉质软嫩 鹅香味重 好正 仲会另外俾个酱汁 不过唔使酱汁已经好入味 唔需要额外加😆除此之外 仲叫咗我最钟意嘅鸡肾 好爽口之余有咬口!𩠌饭一流!佢哋嘅菜甫同咸菜系呢度嘅招牌菜 出边食唔到咁好食!!咸香得来又爽口 又好鲜味 真系必食推介!仲叫咗个卤水豆腐 豆腐淋得来好入味 索晒啲卤水汁!总括嚟讲 如果大家想食烧味、卤水 好推介大家过去买 绝对唔会比啲𩠌头𩠌尾嘅货色你!#香港美食 #平民美食 #沙田 #沙田美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食评 #美食推介 #food
⭐️新创发卤味专门店⭐️

📍:沙田沥源街6号沥源邨街市7号舖
⏰:9:00am-7:00pm

仲叫咗个卤水豆腐 豆腐淋得来好入味 索晒啲卤水汁!

#香港美食 #平民美食 #沙田 #沙田美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食评 #美食推介 #foodhk #新创发卤味专门店
2022-05-31
等候时间
5 分钟 (外卖自取)