2022-01-18 188 浏览
好在朋友住附近,介绍我嚟呢间西班牙餐厅食,嚟到先知原来个名开头𠮶两个字系等于西班牙文中酒吧咁解😎😎学到嘢🤩🤩最钟意饮西柚味嘅饮品,佢有西柚味嘅手工啤即刻叫咗一支gur下先😌😌清新唔会好浓郁酒味好饮,连唔钟意饮酒嘅老公都觉得好好饮😉😉叫咗一粒松露蘑菇可乐饼同埋一粒蟹肉可乐饼,松露蘑菇系我最钟意嘅嘢真系好香好好味,蟹肉系老公最钟意嘅海鲜佢觉得好鲜好香好好味。作为头盘小食食完之后食开咗个胃即刻好肚饿😂😂😅😅叫咗个西班牙蒜油虾,啲虾连埋咋向左嘅薯片再加埋爆完蒜嘅牛油汁真系一个最佳配搭😚😚配菜𠮶两旧包都焗到香脆好好味,用个包索晒啲汁一滴都唔好嘥😌😌我哋叫咗个坏蛋薯条,本身我同老公都系热气万岁嘅人🤣🤣呢个薯条真系整得好好食😍😍啲薯条炸到脆卜卜然后点一点𠮶个煎蛋嘅蛋汁真系夹到冇朋友🥰🥰😍😍呢个一定要叫我下次都要再食😌😌我哋仲叫咗个西班牙海鲜饭,食西班牙餐点可以唔食西班牙海鲜饭呢,呢度个海鲜饭应该系用咗海鲜汤去煮个饭因为每粒饭都食到好香海鲜味😎😎唯一扣分位系有啲太嘈,如果唔系纯粹想饮酒嘅人可能会觉得太嘈😅😅但系如果系约朋友摸吓酒杯底呢度就好好嘅选择🥸🥸

西班牙蒜油虾
西班牙海鲜饭