2024-01-27
朋友介绍呢间隐世美景餐厅,今日终于可以试到喇,餐厅环境真系值得一赞,是开扬嘅跑马地景色,已经谂定下次夜晚嚟睇夜景。另外想赞下佢哋嘅服务态度真心好好,态度亲切又好礼貌👍在餐厅内随便都影到靓景行上去仲有个空中花园今日天气冻,坐喺上面食啲食物应该会好快冻晒,可以食饱饱攞埋饮品上嚟chill下***烟三文鱼凯撒沙律***烟三文鱼卷到好似花咁靓,沙律菜很新鲜,加埋芝士烟肉同面包粒好味👍***经典蟹肉龙虾汤***龙虾汤味道很香浓,仲有一丝丝蟹肉,正***黑松露野菌汤***香黑松露味,creamy仲有啲粒粒,好味😋***香草包和蕃茄包***呢两款餐包都好好味,我平时唔系特别钟意面包,但系都食晒😆***炭烧纽西兰肉眼配薯菜***未食个扒已经俾啲薯菜吸引,喺炸薯粒、烧茄子、烧南瓜同西兰花等,香口好味😋牛扒烧得洽到好处,有炭烧香加浓浓嘅牛味,而且肉质很嫩😋***香煎羊架配香草意大利饭***羊架啲肉好嫩,意大利饭个汁好香,饭亦好烟靭甜品是栗子、比利时朱古力和苹果焦糖蛋糕,最喜欢中间嘅比利时朱古力好幼滑浓浓嘅朱古力仲有脆脆,多重口感,为这一餐写上完美的句号。
在餐厅内随便都影到靓景
行上去仲有个空中花园
***烟三文鱼凯撒沙律***
***经典蟹肉龙虾汤***
龙虾汤味道很香浓,仲有一丝丝蟹肉,正
***黑松露野菌汤***
香黑松露味,creamy仲有啲粒粒,好味😋
***香草包和蕃茄包***
呢两款餐包都好好味,我平时唔系特别钟意面包,但系都食晒😆
***炭烧纽西兰肉眼配薯菜***
牛扒烧得洽到好处,有炭烧香加浓浓嘅牛味,而且肉质很嫩😋
***香煎羊架配香草意大利饭***
羊架啲肉好嫩,意大利饭个汁好香,饭亦好烟靭