2023-06-11 89 浏览
香港区 #隐世西餐 黄竹坑 净系做 lunch set menu 🕰12-3pm Monday to Friday ⚠️⚠️⚠️‼️‼️时间留意呀‼️因为佢多数做 event 及 到会服务🙌🙌我同男朋友 就叫2set 2 COURSE 🤤承惠$150 /set 🤩🤩🫶 包括左 : 沙律 + 主菜 🥗Shredded Beetroot🥗Pomegranate's Herb Salad⬆️⬆️⬆️2款沙律都有加 石榴籽 😍 好开胃同好新鲜嫁 👍👍 仲好足料 🤓🤓🥩Slow Cooked New Zealand Beef🤤🤤红酒慢煮 d 味 入晒去牛肉到👍 同好淋👍👍 🐟Fried Northern Red Snapper Fillet👍香脆松软,仲要系用新鲜鱼肉 炸成 🤤 好正 另加款 前菜 ,系有配 3个酱汁+ 餐包 🙈🙈 但忘记左叫咩名 🤤3个酱都好好食 🤤 餐包好多 🤫🤫 呢个都系 必叫嫁 🎊🎊
香港区 #隐世西餐 黄竹坑
因为佢多数做 event 及 到会服务🙌🙌

🥗Shredded Beetroot
🥗Pomegranate's Herb Salad

🥩Slow Cooked New Zealand Beef
🤤🤤红酒慢煮 d 味 入晒去牛肉到👍 同好淋👍👍
👍香脆松软,仲要系用新鲜鱼肉 炸成 🤤 好正

Slow Cooked New Zealand Beef
2023-06-08