2022-05-30
Ooo隐世亲民西餐厅ooO荃湾呢间餐厅系商场角落天桥底旁边,比较难发现!不过一落天桥我见到好靓😍既灯牌加上草草同吊灯几好feel🌟餐厅入面有一张枱系自成一角好似private room 咁,一班人👩👩👧👧倾计book 到呢枱都几好👍🏻佢既二人餐$288 超抵❗️❗️OooooO二人的幸福餐$2881️⃣ 是日餐汤+是日沙律(两客)2️⃣ 浪漫(主菜A)(三选一)温泉蛋卡邦尼意粉明太子软壳蟹忌廉汁意粉黑松露野菌忌廉汁意粉3️⃣ 快乐(主菜B)石烧🔥美国1BP牛膈肌 150G 或西班牙黑毛猪150G加配(三选一 CHOOSE 1)露丝玛莉烧春鸡(半只)挪威三文鱼柳 150G原只野生芝士虎虾👉🏻👉🏻我选左黑毛猪&三文鱼😍😍黑毛猪一啲都唔苏😋口感爽爽加埋个汁nice😚4️⃣ 甜蜜(甜品)是日雪花冰(二人份量)🍧🍧⭐️我果日冰机坏左转左七喜啫喱杯✨✨我个人好喜欢,好好味,儿时既啫喱味,唔系而家既果冻味!5️⃣两杯饮品🧃🥤✨真系物超所值👍🏻❗️而且佢哋既服务都好细心!我去果日有个小朋友揾waiter say goodbye!但系佢太忙回覆唔到咁我就代佢同小朋友讲再见👋🏻后来佢知道忙完即追出门口同小朋友客人say goo
OooooO
二人的幸福餐$288
1️⃣ 是日餐汤+是日沙律(两客)
2️⃣ 浪漫(主菜A)(三选一)
温泉蛋卡邦尼意粉
明太子软壳蟹忌廉汁意粉
黑松露野菌忌廉汁意粉
3️⃣ 快乐(主菜B)石烧🔥
美国1BP牛膈肌 150G 或
西班牙黑毛猪150G
加配(三选一 CHOOSE 1)
露丝玛莉烧春鸡(半只)
挪威三文鱼柳 150G
原只野生芝士虎虾
4️⃣ 甜蜜(甜品)
是日雪花冰(二人份量)🍧🍧
5️⃣两杯饮品🧃🥤
✨真系物超所值👍🏻❗️而且佢哋既服务都好细心!我去果日有个小朋友揾waiter say goodbye!但系佢太忙回覆唔到咁我就代佢同小朋友讲再见👋🏻后来佢知道忙完即追出门口同小朋友客人say goodbye😘好有爱❤️