2024-06-20
豉油鸡性价比比较高,虽未到天花板级数,依个价钱有依个水准,完全冇得输。单单系去骨依样手工野我好满足。鸡肉选料够大只,鸡胸肉最反映到鸡的质素及煮得好唔好,鸡胸肉够嫩滑,咬开有汁水,啖啖肉超大满足,我就特登叫左半只黎试,绝对冇偷工减料。配套餐建议加钱转鸡髀鸡胸。鸡皮上个豉油色同味系另一重点。鸡皮脂肪啱啱好,唔太油腻又有足够鸡油香味,鸡皮口感爽脆,我谂未必个个都啱,我就冇问题。个豉油汁唔系浓稠𠮶只,咸到甜度适中,都食到有轻微酒香,鸡皮入晒味搞到想第二日收工外卖一只返屋企加送🤣成餐VIP 一定系酒香流心蛋果阵花雕酒香浸到入蛋黄,好食到爆红烧肉正常水准,肥肉做到化开,已经叫好有水准,个人口味我嫌佢太少肥肉个黄酒鸡汤好足料,超重黄酒味,但个汤唔够热,如果温咗啲酒先撞汤会再正好多虫草花乌鸡炖花胶汤,哇!汤超足料!真心正!最后我都饮左2款饮品,罗汉果菊花茶同埋陈皮洛神花,洛神花就甜左d,,罗汉果就岩岩好☺️☺️虽然店舖系工厦楼上铺,但都有不少人叫外卖,同晚饭时段好多人入座😮😮😮
鸡皮上个豉油色同味系另一重点。
搞到想第二日收工外卖一只返屋企加送🤣
成餐VIP 一定系酒香流心蛋
果阵花雕酒香浸到入蛋黄,好食到爆
个黄酒鸡汤好足料,超重黄酒味,
但个汤唔够热,如果温咗啲酒先撞汤会再正好多
虫草花乌鸡炖花胶汤,哇!汤超足料!真心正!