2015-05-03 832 浏览
𠮶日肚饿 谂住兜转爱民睇下有乜好食啦 望望下发现到一间有韩文字既舖头 好抢眼啊 一瞬间就行左入去啦一入到去发现 冇客既? 喺我坐底到食完野走人既𠮶一段时间 除左我同朋友之外就得3个客 我𠮶时呆一呆 呢间野会唔会系伏尼架呢 唔理啦都入左尼都系食埋先走啦𠮶时正值下午茶时间 𠮶到又有下午茶餐 就叫左一个떡볶이同一个炸酱面炒年糕并唔系一条条𠮶啲 只系一片片𠮶啲 不过冇所谓啦 都系年糕啫 年糕煮得啱啱好 唔会太腍 又够晒弹牙 个年糕仲有好多配菜 有韩式鱼蛋 加埋韩式呢两个字好似真系唔同啲 个酱呢辣得尼又甜甜地 好过瘾 我本身就唔系好食得辣既 但佢个辣度我又接受到咁啦个炸医面我个人觉得好好味 佢个汁入面有啲细细片既五花肉 个汁又够晒味 而佢个面又系喺韩国食到既粗粗地好弹牙𠮶种面 所以我好中意呢个炸酱面啊顺带一提佢个餐都会跟住一碗海带汤 都系好饮既其实佢啲野食真系几好味 但佢少客既程度我真系有啲讶异
𠮶日肚饿 谂住兜转爱民睇下有乜好食啦

一入到去发现 冇客既?

年糕煮得啱啱好 唔会太腍 又够晒弹牙
个炸医面我个人觉得好好味 佢个汁入面有啲细细片既五花肉