2025-01-20
11/1/2025📍Taco Friday今次特登去左元朗食饭 试下一直都想食嘅taco (原来我哋从来未试过一齐食taco)中午去到完全唔洗排队 大把位 有提供手套比客人用 唔怕整污糟对手⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯✨墨西哥辣肉酱芝士taco配nachos($92)taco嘅饼皮系软嘅 食落少少鞋口辣肉酱芝士真系无得输 份量好多 边食边跌肉酱 仲有拉丝效果🤩nachos似系自己即炸 够脆得嚟又厚身 带少少咸味 上面嘅莎莎酱有蕃茄、辣椒、牛油果酱、美乃滋 加埋一齐好好食又唔会好重口味❣️✨烤嫩鸡芝士馅饼烤嫩鸡芝士馅饼配nachos佢有啲似kebab 鸡肉几嫩 应该用咗鸡扒而且几厚身 口感唔错👍酱汁系千岛酱 加埋菠萝同埋粟米 好似食紧夏威夷pizza 咁🤣Nachos都系一样出色 食晒都好够饱⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯最后埋单~$190(冇加一)无论系taco nachos 定系quesadilla 都系💯唯一扣分位系跟餐嘅野饮比较一般 系即冲咖啡同蜂蜜绿茶推荐指数🌟:4.5/5📍元朗凤攸南街3号好顺景大厦2座地下49号舖
📍Taco Friday
中午去到完全唔洗排队 大把位
有提供手套比客人用 唔怕整污糟对手
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
✨墨西哥辣肉酱芝士taco配nachos($92)
taco嘅饼皮系软嘅 食落少少鞋口
✨烤嫩鸡芝士馅饼烤嫩鸡芝士馅饼配nachos
佢有啲似kebab 鸡肉几嫩 应该用咗鸡扒
而且几厚身 口感唔错👍
Nachos都系一样出色 食晒都好够饱
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
最后埋单~$190(冇加一)
唯一扣分位系跟餐嘅野饮比较一般 系即冲咖啡同蜂蜜绿茶
推荐指数🌟:4.5/5