2020-10-23
最近见到介绍,呢间扒房可以比客人自己拣肉,而且仲有好多Side选择,望落劲吸引。于是就同朋友揾左一日黎试下。原来好多人黎食,要book枱,好彩我哋比较早,bar枱有位可以walk-in。我哋谂左一段时间之后嗌左︰Scottish Dry Aged 21 Days Hanger Steak、UK Berkshire Pork Chop。Side拣左︰Mini Beef Rice、Beef Fat Fries with Garlic Spice & Herbs、Grilled Vegetables、Sauteed Spinach。嗌完之后会去个柜𠮶到拣想要边块扒,由于我唔识,我就叫店员推介。拣完就可以返埋个位到等佢上菜。注意返,份量超多!我同朋友比较细食,食到饱到差啲行唔郁MenuMenuMenu食物合照Scottish Dry Aged 21 Days Hanger SteakUK Berkshire Pork Chop扒类超好食,好腍好有肉味,伴碟既蒜头好甜好正,个汁都唔错。特别要推介既系佢既Mini Beef Rice,超香超好食,完全系食到停唔到。建议趁热食,好香,如果摆到凉左既话
拣完就可以返埋个位到等佢上菜。
注意返,份量超多!我同朋友比较细食,食到饱到差啲行唔郁
食物合照
UK Berkshire Pork Chop
扒类超好食,好腍好有肉味,伴碟既蒜头好甜好正,个汁都唔错。
特别要推介既系佢既Mini Beef Rice,超香超好食,完全系食到停唔到。建议趁热食,好香,如果摆到凉左既话可能会腻。
薯条好脆好食,不过唔太食得出牛油味。
座位几舒适,环境几好。店员好有礼貌,会好详细咁介绍返菜式,食物质素超高,份量多,价钱合理。
绝对推介食肉兽黎呢到!!!记得要食Mini Beef RIce