2022-12-19
鮨亭 |屯门今日去屯门探细佬,顺便同佢食饭,佢推荐我去这间餐厅试下角切刺身和风沙律 $88刺身份量都好多,大大粒三文鱼子☄️,再有三文鱼🐠,吞拿鱼🐟,大大只甜虾好鲜甜🦐份量都好多,好似食紧刺身拼盘咁,好抵食,刺身又新鲜岩手县山田湾岩蚝 $68/只一上枱,我同细佬都异口同声话好大只生蚝🦪好重海水味,咸香味比较重,好食!黑松露鳗鱼卷 $138🐍鳗鱼好厚身,再配上上面放了黑松露显得更矜贵,食嘅时候入边有些青瓜碎好爽口,夹埋一齐食非常好食蟹皇甲罗烧 $68🦀我最钟意食呢个,用蟹盖烧嘅蟹膏,成个喺哥入边都系蟹膏,啖啖蟹膏好正,鲜!芝士蟹皇甲罗烧 $88呢个系个面加咗芝士烧嘅,一样好食🧀铁板牛油帆立贝$158这个帆立贝好大粒,有成七粒咁多,烧得刚刚好,好香牛油味,我食晒全碟连埋洋葱🧅自家制梅酒🥃 $58这杯梅酒不会太甜,好易入口,酒精浓度也不高,饮一杯刚刚好屯门青善街22号康景花园地下3-4号舖
今日去屯门探细佬,顺便同佢食饭,佢推荐我去这间餐厅试下
角切刺身和风沙律 $88
岩手县山田湾岩蚝 $68/只
黑松露鳗鱼卷 $138🐍
蟹皇甲罗烧 $68🦀
芝士蟹皇甲罗烧 $88
呢个系个面加咗芝士烧嘅,一样好食🧀
铁板牛油帆立贝$158
自家制梅酒🥃 $58
这杯梅酒不会太甜,好易入口,酒精浓度也不高,饮一杯刚刚好
屯门青善街22号康景花园地下3-4号舖