2023-01-09 55 浏览
向下行旺角忽然之间好想食日本嘢🎌但系粮尾又想悭悭地🥲又要穷又要想食日本嘢真系好惨😭点知见到呢一间日本餐厅即刻开心晒🥹事关佢好食得来价钱又唔贵 啱晒我想食好少少但有冇budget嘅人😋==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐟三文鱼蟹籽丼 份量非常饱满 三文鱼同蟹籽已经覆盖咗成个饭面😳包埋嘢饮讲紧都唔使$100🉐食物质素仲好高添👍🏻非常之新鲜好食💫🍱火灸蝶鱼裙边海胆丼 微微烧过既蝶鱼裙边 油香渗晒落个饭🍚会令人食唔停口🤤==============================难得喺旺角市区都有一间性价比咁高嘅日本餐厅🇯🇵地点方便经过一定不能错过😍

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌