2020-09-15 1016 浏览
Burger大家就食得多,但特色burger大家又系咪成日有机会食到?呢间良心小店制作非常认真,每个burger都系落单开始整,虽然等候时间较长,但非常值得一试!餐牌例明各款burger, 较为出名同成日都好快卖晒既有黑松露沙巴龙趸burger, 店长话呢个沙巴龙趸系直接由香港仔鱼市场拎货,所以非常新鲜!另外牛脷burger都好出名,因为个余均益蛋黄酱就好似平时食既芥苿蛋黄酱。而我今次就试左双层M8和牛芝士汉堡!Burger既表及底层用左带有少许甜味既burger饱,系准备时涂上牛油再轻轻加热,令整体非常软熟。馅料方面用左M8澳洲和牛汉堡扒,因为刚刚出炉,所以较为多肉汁,但过一阵就会变得干身同肉质没有相像般软,偏硬。另外每款burger,会附送汔水。小食方面,今次叫左炸蕃薯条和炸鱼块!先说炸蕃薯条,份量相当多,建议大伙人可以share,唔好一人叫一份!会浪费!但所有炸物即时炸出,所以味道很不错👍🏻 另外炸鱼块系必点小食!店主用新鲜鱼起肉,切成鱼块后再炸,咬开鱼肉系雪白色无鱼腥味,非常新鲜!同埋限量供应!作为午餐非常满意!

另外每款burger,会附送汔水。