2021-07-28
可以按自己钟意嘅熟度黎烧牛扒 ,唔使惊太生或者过熟🤩 招牌牛扒比肉眼更有牛味 先讲块牛,明白大家好钟意打卡,建议一开始用把刀托一托起,如果米熟唒🤢 肉质好靓 ,粉红粉红好吸引,最好就一路煎一路食一路切,如果太熟就浪费晒块扒D牛肉萝卜汤好正 如果早黎会见到汤渣有好多牛肉 ,d牛肉虽然系用嚟煲汤,但一啲都唔鞋,好足料,饮完仲会想添多一碗🤣吾够饱仲有沙律同饭,高质又多量又抵食!记住汤、饭、沙律都系任食架~我觉得一块好嘅牛扒唔使再加咁多调味料,所以我净系加咗胡椒同盐就已经好足够,顶龙再加少少蒜蓉,好食!另外服务员态度良好,十分友善,惊我细佬食唔晒所以建议我哋叫细份d 🤣绝对唔系想赚多啲之后唔理个客人食唔食得唒,超级nice🥰