2022-05-21
食店: 🍽 Luxury Chef @九龙湾呢间食店最抵赞嘅地方系店员超有礼貌🥰所以成餐饭都食得好开心🥳张梁点餐👦🏻👧🏻1)$68《全日早餐》评分(10分满分):8️⃣食评💬:呢个all day breakfast 真系好抵食,咁嘅价钱出面真系好难揾到,唔会净系话俾啲蛋你俾块多士你就算数,种类都多,乜都有啲,连扒都有得食😋食完一定够饱,性价比高!2)$38《烟三文鱼凯撒沙律》评分(10分满分):8️⃣食评💬:呢个又系超抵,就算求其出街去超市买盒沙律都起码$40,仲要只系得生菜,全部都系菜😖但呢个真系屈咗机,菜又多之余仲有烟三文鱼,个味道绝对对得住个价钱👍🏻3)$108《慢烧羊鞍》评分(10分满分):9️⃣食评💬:钟意食羊嘅人应该都钟意食𠮶阵骚味😋呢个羊一咬落口,𠮶阵煎过嘅羊油味再混埋啲羊骚味,好出味!仲配埋意粉惊你唔够食,食到饱饱返屋企🥹4)$31《手作鲜果茉莉绿茶》评分(10分满分):8️⃣食评💬:一饮落口𠮶阵觉得好surprise,味道完全系同街出面𠮶啲好饮嘅手摇冇乜分别🤣好难得系餐厅都饮到杯自己想饮嘅嘢👍🏻5)$《朱古力心太软配雪糕》评分(10分满分):8️⃣食评💬:心太软一切开就即刻爆浆👍🏻系我地
张梁点餐👦🏻👧🏻
1)$68《全日早餐》
2)$38《烟三文鱼凯撒沙律》
3)$108《慢烧羊鞍》
评分(10分满分):9️⃣
4)$31《手作鲜果茉莉绿茶》
5)$《朱古力心太软配雪糕》
评分(10分满分):8️⃣
食评💬:心太软一切开就即刻爆浆👍🏻系我地想食到嘅味道,虽然唔知道心太软点样再可以好食啲🤣但系我觉得系呢间咁抵食嘅餐厅唔系用咗好多钱已经食到咁多野,真系好满足🥰