2020-03-21 1390 浏览
估唔到黄埔区都有咁高质既点心食😂水准拍得住酒店中菜厅既水准👍🏻👍🏻不过价钱就梗系平啲啦每样野都要推荐🤩绝不夸张~椒盐九肚鱼,炸得干身不油腻,虽然系炸但完全feel到鱼既鲜味🥳配埋干蒜送饭一流(不过系午市关系我无叫😂炸两~肠粉厚度适中,而油炸鬼都keep到脆身🤩咕噜云吞~个甜酸汁味道啱啱好,配埋个鲜虾云吞解到油腻感又提鲜🤤XO酱炒肠粉~镬气十足😭XO酱好惹味又唔会过辣!!好食到我食埋啲葱(平时唔食葱架我马拉糕~味道同出面差不多,但值得赞既系店员好细心帮我地切埋👍🏻👍🏻椒盐粟米🌽!!依个我比100分,系炸既粟米但完全唔会炸到干哂~咬落旧粟米仲有汁架!而且配椒盐真系无得输😳如果系成旧粟米肉唔洗咬返旧芯出黎会再开心啲🤭烧卖~必叫点心系列!成旧都好有菇味!劲正(挂住食得返一粒先影🥱总结黎讲成餐饭都食得好开心~啲野真系好高质好好食!!不过真系偏贵~人均$200左右🤑但值得既❤️

每样野都要推荐🤩绝不夸张~

炸两~肠粉厚度适中,而油炸鬼都keep到脆身🤩

• 椒盐粟米