餐厅: Island Table Grocer Cafe
资讯:

2021-02-28 237 浏览
位于坪洲既一间cafe, 外墙全白色, 出面铺咗草地 , 俾人一个好chill好舒服嘅感觉, 而且都好适合打卡, 当日系假期去, 都有好多人排队, 而且餐厅都唔系好多位, 都等咗成半个几钟先入到去~ cafe成个感觉都好舒服~ 仲有唔同既面包同糕点, 有机会去坪洲的话不坊可以去呢间cafe食个tea!☺️☺️Dirty $40London Frog (Earl Grey Rose Latte) $46味道好特别, 饮落有伯爵茶同玫瑰既味, 仲有少少乳酸味, 都唔错, 但系冰融左之后就会好淡👀Island Table Supreme Pizza $55即叫即焗, 所以都等咗一阵间先有, 有唔同既配料, pizza边碎碎地, 几好食🤤呢个饼底偏薄身, 有啲似饼干底咁~Lasagna 千层面好有惊喜, 好好食, 肉碎加芝士再加番茄酱, 成个配搭都好match~

Dirty $40
Dirty