餐厅: 興發麵家
资讯:

长沙湾区 屋邨林立 学校满布要系呢区屹立不倒 除左好味之外 最重要系大众化讲紧当然系口味要大众化 价钱更加系要有竞争力经济差左 周围都话要裁员 又话要减开支缩预算更加有好多中型公司要执笠添 除左带饭返工 平日食餐饭都郁下都要4-50蚊 加埋车费 一日唔郁唔消费都无左成百蚊你话打工仔系咪要返屋企打公仔先得...欧国杯又唔争气 热门中型班又系唔掂 捧边队衰边队 呢排都算系半只脚做左地狱黑仔王老友见我咁灰就话同我食餐晚饭 开解一下地狱黑仔王所以佢话要带我食隐世面店呢块玻璃 呢种灯光同呢个MOOD真系好有 「纪念曾经这么青春过」 个种旧阵时FEEL无修饰 无遮无掩无格仔 够晒RAW够晒VINTAGE而家好少食店唔去打扮一下自己 因为个个都系为左呃LIKE食餐饭呢个加埋都唔洗50蚊一碗牛筋拼猪扒面 加一碟通菜 如果你净要一碗猪扒面更加只系23蚊 出面我谂连块猪扒都唔止呢个价份量一睇就知系爆棚包你饱 老友话其实佢几年前UNDER 20蚊都食到一碗猪扒面...哗!! 唔系呱??块猪扒呢 大过块面架㖞老细!!!呢块猪扒真系几好味佢个酥炸系台式个种炸法 好酥好松脆 食落唔会油而且加少少鼓油更加系送饭佳品
长沙湾区 屋邨林立 学校满布
要系呢区屹立不倒 除左好味之外 最重要系大众化
讲紧当然系口味要大众化 价钱更加系要有竞争力

经济差左 周围都话要裁员 又话要减开支缩预算
更加有好多中型公司要执笠添
你话打工仔系咪要返屋企打公仔先得...

欧国杯又唔争气 热门中型班又系唔掂 捧边队衰边队
牛筋拼猪扒面
呢个加埋都唔洗50蚊
一碗牛筋拼猪扒面 加一碟通菜
份量一睇就知系爆棚包你饱
块猪扒呢 大过块面架㖞老细!!!
猪扒
呢块猪扒真系几好味
差支啤酒!!! 如果唔系真系爽到DUM一声!!
一大块猪扒佢应该系张佢整簿同DUP松左再拎去酥炸 一块开到成十小块
幼面好少简水味 好爽好弹牙 应该系自家制既
通菜渌得岩岩好 爽口好咬 越食越想食
而且佢个腐乳系自己家制同平时既味道好唔同
好香同会辣少少 但好惹味

小店经营 仲可以保持佷心价供应比本区巿民 真系难得
而且系一家人所经费更见温暖!!
2016-07-02
牛筋拼猪扒面