2024-05-11 46 浏览
佐敦呢间隐世🏮居酒屋小店提供多元化又💰抵食嘅日式料理,虽然店仔细细但系🇯🇵风味十足。佢哋多款嘅时令🐟海鲜亦都好新鲜👍抵食,啱晒唔同朋友嘅🤤口味。呢度除咗有各款嘅🍶日本酒之外亦都有唔少特饮🍹,例如呢个芒果乌龙茶🥭香甜得来茶味又足,几抵饮。时令嘅蜜柑鲷🔪刺身味道清雅鲜味,🐟而且入口有淡淡嘅蜜柑香,🍊味道好有层次。明太子🥚玉子烧顶层铺满味道浓郁嘅😍明太子酱,鲜味又惹味仲充满蛋香😋添!汁煮🇿🇦南非鲍鱼伴肝酱个人觉得系呢度🤩必食嘅,鲍鱼煮到极之腍滑又入味🤤,配上用返佢个鲍鱼肝制成嘅酱一齐食🥰十分之甘香美味。串烧🔥款式佢哋都唔少,黑豚腩串🐖肥美得来咸香十足,用来送酒🍶一流。🐟白鳝串肉质弹牙又鲜味👍,个皮仲好香脆添😍!烧🔥油甘鱼鲛十分之香口美味🤤,而且油脂丰富又甘香☺️。夏威夷🐟鱼生饭入面有多款鱼生粒🔪,用料十足丰富又🥰鲜味。

🐟白鳝串肉质弹牙又鲜味👍,个皮仲好香脆添😍!

烧🔥油甘鱼鲛十分之香口美味🤤,而且油脂丰富又甘香☺️。

夏威夷🐟鱼生饭入面有多款鱼生粒🔪,用料十足丰富又🥰鲜味。