2022-09-22 387 浏览
《健康之选》👩🏻‍💼大孖趁住lunchtime,,同同事一齐叫杯饮品奖励下自己🤪 大家睇Openrice揾到都系大品牌,喺外卖App见到呢间茶饮店,一齐试下佢😇因为正在keep fit,叫左杯较低卡饮品🥢台湾芭乐柠檬 💰32 (+5 芦荟)💭店员🧑🏻‍🍳用真·台湾直送🇹🇼红芯芭乐整成果汁,饮到好浓郁芭乐味,又贴心❤️去除左芭乐大核,净番籽容易好食 🤗外观梦幻粉红色🌈望到个人都醒神D💭Order走糖减少卡路里摄取,都唔会淡味,柠檬香气🍋令杯茶饮几清甜♦️💭额外加左芦荟,增加口感同纤维摄取,而且好足料,有成三份一杯咁多😍💭👩🏻‍💼大孖已经决定同同事下次再order👭🏻评分:🌕🌕🌕🌕🌖🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻总评:👭🏻推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️🌟👭🏻回头指数:🌸🌸🌸🌸🌸👭🏻环境评分:不适用👭🏻服务评分:不适用💰人均消费:$50以下想知道更多孖妹👭🏻觅食资讯就记得Follow 我地IG 啦 @twins_foodie_diary
《健康之选》

因为正在keep fit,叫左杯较低卡饮品

🥢台湾芭乐柠檬 💰32 (+5 芦荟)

💭👩🏻‍💼大孖已经决定同同事下次再order

💰人均消费:$50以下

想知道更多孖妹👭🏻觅食资讯
2022-09-02
等候时间
15 分钟 (外卖送餐)
$30 (其他)
  • 芭乐柠檬翡翠