1K
2024-06-24 54 浏览
👧🏻😋👅🍽✨隐世cafe小店-🍽 新蒲岗话大唔算大, 但都有好多小商场或工商厦, 万廸广场真系小店林立, 而1楼最笃笃就有间真隐世小店, 唔系睇住openrice唔会揾到🍽 店内座位唔多, 但日照充足好chill好舒服, 仲有一张tatami枱; 主打咖啡另有少量主食同轻食选择; 播既都系广东歌同我自己个playlist好似match😂-🦐 蟹膏浓虾汁虎虾蟹肉意大利饭 $148💯小店cafe细细个厨房都可以做到高质西餐质素, 用左orzo pasta比普通饭更有口感更索汁, 蟹肉碎捞系入面都好鲜甜-🍝 罗勒浓虾汁虎虾扁意粉 $108✨炒得匀旬条条挂汁好浓香虾味, 番茄酸酸地好开胃, 虎虾肉都爽口弹牙-☕️ Pistachio Caffe Latte $48Raw Coconut Caffe Latte $45💯叫左两杯special coffee, default都系用nutty咖啡豆, 入口甘香醇厚
👧🏻😋👅🍽✨
隐世cafe小店