2023-08-24 442 浏览
听闻大围有好多隐世Cafe,今日同朋友入嚟大围揾好嘢食,试下呢间platform 可能我哋咁啱撞正lunch time,我哋坐低咗一阵就好快有其他客人坐满晒成间餐厅。舖头唔算好大,所以建议最好都预约定。Menu入面嘅菜式唔算好多,最主要都系食Bagel 同意粉,选择相对其他Cafe较少。今日我同两个朋友就分别试左:the New Yorker, pulled pork, avocado smoked salmon都系配bagel。芝士味不算太浓郁,但可以再出啲。个人比较钟意芝麻bagel,因为比较香脆。呢间cafe适合钟意食brunch或轻食嘅朋友仔坐低食下嘢倾下计。