2023-04-14 62 浏览
餐厅环境宁静,墙上嘅壁画有特别,比我舒适嘅感觉,行入少少,会见到摆放左唔同既乐器,原来餐厅定时会有live Band表演,可以边感受音乐,边感受美食,感觉不错😊鱼虾蟹多士色泽和酥脆的外皮好吸引。每一啖都感受到海鲜的鲜甜同脆脆的口感,特别是蟹肉味好突出,酥脆的外层和鲜甜的蟹鱼虾肉让我回味无穷烟三文鱼佐63度温泉蛋意粉烟三文鱼的咸香味和蛋黄汁的浓稠口感与意粉融合,再加上忌廉汁既柔软奶味,好味到令我停唔到口海胆汁配海鲜意大利饭这是另一道主菜,海胆汁夹住意大利饭味道独特而丰富,海鲜也非常鲜甜,每一口都感受到海鲜嘅鲜甜French Earl Grey和Pimi's Cup无酒精饮品French Earl Grey的茶香味十分浓郁,让我感到非常陶醉,而Pimi's Cup则是一种清爽的水果鸡尾酒,感受到新鲜水果融入喺梳打入边

鱼虾蟹多士

烟三文鱼佐63度温泉蛋意粉