2022-12-14
唔好睇佢舖仔细细,但食物款式包罗万有,而且有啲食物仲系其他串烧店冇嘅添😆😆🌟必食之选1--烧法式鹅肝多士鹅肝入口即溶,个多士涂左焦糖酱,食落甜甜地,同个鹅肝好夹,但唯一美中不足就系冻左小小唔系几够热🌟必食之选2--汁烧原条鱿鱼筒鱿鱼爽口旦牙唔会太硬,每一啖都沾到烧汁既味道,好食过居酒屋多多声😆😆超美味玉子烧佢有美味玉子烧同超美味玉子烧,多个超字价钱又一样,好似劲啲咁,所以就简左呢个啦🤣🤣,食落好厚实、蛋味浓郁,有小小似鸡蛋糕咁串烧鸡中翼皮脆肉嫩,落左超多孜然粉,系有小小咸,但overall咸咸辣辣咁几好食灸烧南美虎虾虽然我唔系好识剥虾壳,但未食到虾肉,就咁损个壳已经觉得好好食,啲肉都好结实烧五花腩肉串肉同肥膏一层层咁隔住,一啖肉一啖肥膏,口感非常丰富,但overall黎讲就硬左小小烧秋葵烧完之后又唔会有滑潺潺既口感,反而多左一种爽脆既感觉,几特别清酒煮花甲清酒味道愈食愈浓,花甲食落啖啖肉,但感觉吐沙处理方面就未系好好,有几粒食落都仲有啲砂粒超邪恶芝士烧茄子多数串烧店都系得蒜蓉烧茄子,所以专登简左芝士烧茄子黎试,冇谂过原来芝士同茄子都可以咁夹,觉得如果加埋落乌冬应该都几正
🌟必食之选1--烧法式鹅肝多士
🌟必食之选2--汁烧原条鱿鱼筒