2016-09-20 729 浏览
呢间食店唔为意好容易就by pass左架啦,因为个门口唔系好扬眼。入到去坐低睇下餐牌选择都有好多,咁我平时都有食开台湾野就例牌咁嗌个肉燥同盐酥鸡试下,另外再叫左个多人推介既脆炸芝心鸡扒小食。先讲下个肉燥阳春面,卖相唔错架,不过我嫌份量唔系好够,我食完都唔够喉🙈🙈🙈肉燥好入味,阳春面煮得啱啱好,最正系个汤底,好好味呀,好浓郁既牛展汤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻仲可以拣其他汤底,不过我个人认为食台湾野牛既汤底先系精髓。而个盐酥鸡都好好味,炸得啱啱好,唔会食得太多炸粉,仲趣卜卜咁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻至于个小食脆炸芝心鸡扒,我就觉得个芝士求奇左少少咁夹系入面,如果佢做到有少少流心就perfect👍🏻👍🏻👍🏻最重要佢个鸡扒炸得好好食,外脆内软。总括黎讲,我会再帮衬,价钱合理,味道又好仲可以食到台湾地道风味,支持小店💪🏻💪🏻💪🏻
入到去坐低睇下餐牌选择都有好多,
台北肉燥溏心蛋阳春面
肉燥盐酥鸡阳春面