2021-03-03 138 浏览
早几日入开新界亲亲大自然🌱舒展筋骨前梗要填饱肚仔先啦!所以去到元朗转车入深山前就去揾吓有乜好食啦…行行吓见到呢间小店有好几个客人等外卖㖞…一于入去试吓啦😛. 店面虽小但都干干净净几骨子…order完就拣咗坐喺画满粉笔涂鸦嘅特色墙等食啦😁由于食物系新鲜热辣即制…就先饮住跟餐嘅樽仔饮品「冰镇奶茶+$5」「白桃冷泡茶+$8」叹住等啦👌打打吓卡香喷喷嘅嘢食就上枱啦…Be点咗「鹅肝汉堡$98」配「紫菜风味薯条+$5」🤤大佬呀…块鹅肝流哂juice 咁犯哂规啰…压住我块半溶芝士喺面头嘅牛肉…入面仲夹住啲爽爽脆嘅生菜蕃茄洋葱…而伴碟嘅薯条就绝对好味过啲咩shake shake🤤另外仲有「双层芝士牛肉汉堡$68」配「洋葱圈+$5」🤤救命…牛肉同芝士都打孖上…要出动血盘大口咬落去啦…肉汁爆满喺口腔…而伴碟嘅洋葱圈圈都好香脆…每口卜卜声无令人失望!!!Be食饱饱就起行啦😊大家去开元朗觅食不妨一试哦!!