2024-04-09 1648 浏览
:位于荔枝角嘅工业大厦,有少少神秘感,如果唔系朋友带我嚟,我都未必会知呢间舖头🤣有小小去咗日本feel咁😌店面虽小,不过打咭位都多😆/🌟盐烧鸡扒便当•樱花虾炒饭 $108鸡扒都算嫩 肉汁仲keep到,樱花虾炒饭,其实系炒得唔错。不过我略嫌佢炒得唔够香,只系靠樱花虾既香😌虽然我麻麻地樱花虾,但系呢个味系可以接受。我谂最有惊喜系呢个莲藕,本身我同朋友都唔钟意食莲藕,大家都唔情愿食,点知食落几好味 佢个汁做得几好,遮到平时食莲藕果种味,令到佢变得超级爽口😆🌟 Ice Long Black $36咖啡系偏nutty𠮶种😌😌🌟 Expresso Coke $46几得意🤣出面好少会见到,饮落又唔会话好甜,都同expresso tonic无乜大分别🤣💬环境的确系唔错,好方便大家黎打下咭倾下计,如果好天时候黎影相应该会靓好多。不过食物方面可能要花多小小心机,做多几款选择无咁单一❤️同埋份量偏细份啲🥲

🌟盐烧鸡扒便当•樱花虾炒饭 $108
鸡扒都算嫩 肉汁仲keep到,樱花虾炒饭,其实系炒得唔错。
不过我略嫌佢炒得唔够香,只系靠樱花虾既香😌
虽然我麻麻地樱花虾,但系呢个味系可以接受。

🌟 Ice Long Black $36
咖啡系偏nutty𠮶种😌😌