2016-10-23 879 浏览
今日同朋友系放左学既时侯黎左呢度食下韩国野,饮杯野地点都系几隐蔽,兜过几个圈 都系揾唔到个只佢个个位系系赫德道个度有个商厦隔离有间酒吧,个度有条路仔咁入的 真系入到兜几个圈都揾唔到嫁 但系揾到间野食野后坚有惊喜都几大间同埋因为个位比较入所以都相对上比较清静一点儿同朋友静静地吹水都几唔错既一个地方CHUMCHUM味叫左酱油炸鸡啦,生菜包猪手啦,WATER LEMONADE 同埋LEMONADE前菜四小碟至爱食店家自制泡菜,超级新鲜泡菜既味道,超好味仲可以任食泡菜,必试必试酱油鸡好好味 佢系酥酥脆脆 甜甜地 少少少少咸 好好食 ,我同朋友都一下子食呀食呀食呀 话咁快差唔多清哂生菜包猪手 啲猪手炆得好林 好好味 辣酱有分三种,酸辣的、普通辣辣地的同埋唔辣的生菜包住猪手,再加青瓜、红萝卜、辣酱,一入口清新得黎完全唔会觉得猪手油油腻腻,而且再加上辣酱既少少辣,味道好有层次感而且 杯野饮都好好饮,LEMONADE 同埋WATER MELONADE都系用新鲜既果汁冲调,美味程度1等1仲要极级大杯 仲大杯过一杯700ML既大大杯服务员既态度极好,极WARM,由于尖沙咀比较多外国人既关系,佢地都系主要用
今日同朋友系放左学既时侯黎左呢度食下韩国野,饮杯野

地点都系几隐蔽,兜过几个圈 都系揾唔到个只

真系入到兜几个圈都揾唔到嫁 但系揾到间野食野后坚有惊喜

都几大间同埋因为个位比较入所以都相对上比较清静一点儿

同朋友静静地吹水都几唔错既一个地方

CHUMCHUM味

前菜四小碟至爱食店家自制泡菜,超级新鲜泡菜既味道,超好味

仲可以任食泡菜,必试必试
前菜
酱油炸鸡(半只)
生菜包猪手 啲猪手炆得好林 好好味
辣酱有分三种,酸辣的、普通辣辣地的同埋唔辣的

生菜包猪手
仲要极级大杯 仲大杯过一杯700ML既大大杯

服务员既态度极好,极WARM,由于尖沙咀比较多外国人既关系,佢地都系主要用英文沟通既,讲广东话佢地都系识识地既

好好味呀真系 服务态度又好 又静 可以翻兜既隐世小店

打死都一定再黎呀!
2016-10-04
前菜
酱油炸鸡(半只)
生菜包猪手
  • 酱油鸡、果汁ADE、生菜包猪手