2018-10-22 191 浏览
喜囍卷 $35去到太安楼除咗去食必食嘅海南鸡,鸡蛋仔🤤绝对唔少得𠮶度平价嘅寿司刺身,今次特别想介绍呢一间喜囍-因为之前有试过呢一间嘅三文鱼手卷($10),当中足料嘅情况系你食到最尾都仲有三文鱼嘅踪影,而且三文鱼都好新鲜有油分,所以今次去到就当然试吓佢哋嘅招牌之一喜囍卷-佢嘅手卷系𠮶种一食可以满足你几个愿望🤭就咁望落去就可以见到有三文鱼蓉、蟹籽同埋甜虾,入面仲有带子添😏样样野都好新鲜,特别系三文鱼蓉,佢食落去除咗有三文鱼𠮶种油香入口即溶之外,重带有类似沙律酱𠮶种甜味,重点系食到中间都仲有,所以其实计落都好抵食👍🏻👍🏻👍🏻🏠喜囍⚠️西湾河筲箕湾道57-87号太安楼地舖44B☎️34881813如果都钟意睇我写嘅食评,欢迎Follow我既Foodie IG(hohomayfoodie) 🙏🏻
喜囍卷 $35

🏠喜囍