2024-07-10
想食咗好耐嘅茶记,但曾经有一段时间佢暂停营业,之后见佢开返就揾咗个星期六下午去帮衬吓,门面劲唔起眼,喺出面望入去以为佢冇开,黑麻麻咁😅入到去分两个area咁,出面装修有特色啲,阿姐叫我哋入去里面坐,入面系普通工厦茶记格局🤫叫咗两个下午茶餐,靓靓猪扒捞丁配炒蛋,猪扒都几大块,份量够男士食;粒粒西多士,卖相好靓,每粒上面仲有鲜油和糖浆,好鬼正🤤热奶茶香滑有水准👍评分:最高为5分治愈度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️抵食度:💉💉💉💉翻兜指数:🩺🩺🩺珠记冰室观塘开源道46-48号威利广场地下2-3号舖#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #KwunTong #观塘 #西多 #热奶茶 #茶餐厅 #茶记 #冰室 #珠记冰室
评分:最高为5分
治愈度:👩⚕️👩⚕️👩⚕️👩⚕️