2022-11-18
有一段时间冇去D2 Place 最近先发现原来一楼直行最入有间golf特色西餐厅 唔识打golf嘅我又凑下热闹 入去边食野边睇人打golf 环境好chill🤭Dinner Set 💰498 买一送一 (平均每个set💰249)套餐包括前菜 主食 甜品 餐饮 十分抵食☺️🥗牛油果西柚沙律 西柚一啲都唔酸 加上牛油果 蕃茄仔 青瓜片 菜 整体感觉好fresh😋🥣南瓜甘笋忌廉汤 南瓜汤超级creamy 香气四溢 仲有几粒面包碎点缀☺️🥖面包篮有香脆蒜蓉包 & 香软甜餐包🍖蜜糖芥末烧猪鞍配苹果蓉 猪鞍肉质软腍 单骨容易切到啖啖肉 而且好入味 下面有啲薯仔&菜 薯仔同样煮得好香 加上蜜糖芥末酱酸酸甜甜 苹果蓉好绵滑 味道清新👍🏻🍖香草烧羊鞍配迷迭香烧汁 羊鞍有两件 size比猪鞍细 睇落比较生 但食起嚟又唔会觉得生 而且冇羊骚味 外层嘅炸蒜令佢更香 下面同样有薯仔&菜等配料😋🍮法式焦糖布甸 焦糖布甸又香又滑 系饭后甜品最佳选择🤤🍪朱古力心太软配雪糕 💰+30心太软闻落已经好香 不过就唔算太流心 云尼拿雪糕都好好味 又唔会溶得好快👍🏻☕蜜桃玫瑰花乌龙茶 💰+25第一杯唔系泡咗好耐 所以味道较淡 之后再
Dinner Set
💰498 买一送一 (平均每个set💰249)
套餐包括前菜 主食 甜品 餐饮 十分抵食☺️
🍮法式焦糖布甸
焦糖布甸又香又滑 系饭后甜品最佳选择🤤
🍪朱古力心太软配雪糕 💰+30
☕蜜桃玫瑰花乌龙茶 💰+25
第一杯唔系泡咗好耐 所以味道较淡 之后再斟颜色同味道都较浓 整体乌龙茶味较出 伴随淡淡嘅蜜桃香🍑
🐚白酒煮法国蓝青口 💰188
青口大大只 味道鲜甜爽口 数咗有17只😍个汤有烟肉芫荽等配料 仲跟配一份蒜蓉包 香脆得嚟好吸汤 好味道😋
🔔另设加一