放工又肚饿就同朋友揾野食,成个巷其实都有唔少选择,最后我地就入咗「和拉面」。估唔到佢哋啲嘢食都唔差。我叫咗辛辣拉面,佢系有得拣辣度既我就叫左小辣。衣个辣度对我尼讲啱啱好,食落几过瘾。建议大家冬天尼食,食得辣既再拣辣啲应该更过瘾🤣。另外不得不提个日本糖心蛋,入口即溶又滑,比起其他店更流心。而我个friend就叫左豚骨原味拉面,汤底都浓郁,配埋啲面真系一流既配搭,唔食辣既朋友就可以拣衣个保险啲。而小食方面有十几款选择,最后我地叫左紫芋甘栗薯饼同日本煎饺子。用紫薯整既薯饼我都系第一次食,系超好味!!薯芯又甜又香,正!而个日本煎饺子炸得都几香脆,加埋个酱汁食落就更有日本既味道。最后埋单211蚊,有点小贵,但食物水准一流,环境都干净又可以倾到计,系好值得再去一次既。