2023-09-16 70 浏览
好几年前系葵兴返工,一路都觉得系美食沙漠,但最近朋友竟然话开咗间新Cafe约我一齐试下!地点超级方便,就位于地铁站接驳KCC商场嘅天桥中,搭lift上8楼就到达 Cafe环境开阳,仲有窗口位置,可以睇到夜景,全间都系二日系绿色装修,坐得好舒服餐厅系自助形式,需要自行行去收银位置落单,晚市有套餐$188 ,已经包咗小食,主食,汤,甜品同饮品, CP值好高餐汤系好浓嘅蘑菇汤,非常我嘅啱口味水牛鸡翼一般都系酱汁包裹系鸡翼上面,一试就知道点解餐厅要另上!因为真系几辣,不过辣得好过瘾,拎黎点薯条都一流!鸡胸罗勒忌廉意大利饭,口感表面烟烟韧韧,唔会过分湿润黏笠,鸡肉分量都多,食落香草味道好香浓!作为招牌嘅Season 牛肉汉堡,分量好足!块包用牛油煎得好香,加上牛肉非常厚,咬落有肉汁,配搭埋芝士同各类配菜,果然系招牌,见每台客人都有叫!薯条仲配多咗个黑松露沙律酱,非常好食!饮品方面建议加钱拣咖啡类~ 是日果汁系偏甜嘅苹果汁
餐汤系好浓嘅蘑菇汤,非常我嘅啱口味
薯条仲配多咗个黑松露沙律酱,非常好食!
饮品方面建议加钱拣咖啡类~ 是日果汁系偏甜嘅苹果汁