这间隐藏在中环小巷里的咖啡厅十分特别门外有一大窗口 非常适合打卡拍照仲可以写心心卡。挂喺门口个墙上面。主打日式西餐,亦有手工啤酒,店内分为上下两层今次叫左澳洲和牛汉堡定食 嫩滑且充满肉汁,牛香味好浓郁,再铺上香煎太阳蛋;滑溜的温泉蛋流出浓浓蛋黄;仲有关东煮有腐皮、萝卜及粉丝;日式渍物有爽脆的莲藕及酸菜;幼细的稻庭乌冬烟韧弹牙。记得要将温泉蛋沟落去乌冬度一齐食👍🏻餐厅有手工啤。Mocktail,最近更upgrade了cocktail menu但选择困难症嘅我。念唔到饮咩因为样样都想试下😆调酒师就为我特别调一杯有哂甜酸苦辣味道嘅cocktail♥️非常细心体贴。值得一赞而且粉红色好少女♥️呀 味道唔错而朋友叫左敞开心扉的万灵药,有玫瑰花瓣及好大粒绵花糖作点缀,卖相有心思,有肉荳蔻及朱古力,真系好甜呢打卡一流👍🏻
仲可以写心心卡。挂喺门口个墙上面。

主打日式西餐,亦有手工啤酒,店内分为上下两层
今次叫左澳洲和牛汉堡定食

但选择困难症嘅我。念唔到饮咩
因为样样都想试下😆
调酒师就为我特别调一杯
有哂甜酸苦辣味道嘅cocktail♥️
非常细心体贴。值得一赞
而且粉红色好少女♥️呀 味道唔错

打卡一流👍🏻