2023-05-10
今次系我第二次嚟呢间铺头 上一次食系比舖头入边AK嘅美貌吸引😆但估唔到食物系咁有质素🥹环境靓靓,人数唔多,但系如果坐满晒人都几迫 嘴舐舐鲍鱼鸡汤面 🫶🏼我非常欣赏佢个鱼汤底, 香浓得黎有质感,绝对唔系稀巴巴果种质地,我差唔多饮晒个汤🤪鸡意想不到地juicy,滑溜 成个感觉好match鲍鱼就冇乜好讲,蟹柳佢都算俾得几多,同埋冇碎到,原条直上,nice👍🏻同埋喜欢佢加咗几条生菜,减低腻嘅感觉喵喵🐱海鲜汤面都系鱼汤底,加蟹柳,另外仲有虾同流心蛋☺️虾🦐质地都爽口新鲜 虫草浸白菜 🥬就系普通一个菜咁啰😂不过我觉得以呢个价钱份量可以多返d 七味粉炸鸡🍗呢个我嚟咗两次都有叫,实在太好味😍佢炸个鸡嘅质地,非常之酥脆 而个肉又保持到juicy🤤 再加埋七味粉嘅点缀,必点👍🏻 我两次嚟都系见到舖头唔太多人,但系食物质素实在惊艳咗我 冇谂过响旺角女人街都有咁嘅汤面食🥳🥳 仲要系良心小店 我见舖头嘅咖啡好似都好出名,不过两次都夜晚黎,希望下次有机会下昼你试吓去啲咖啡coffee x noodle x fusion x 良心💛
环境靓靓,人数唔多,但系如果坐满晒人都几迫
嘴舐舐鲍鱼鸡汤面 🫶🏼
鸡意想不到地juicy,滑溜 成个感觉好match
同埋喜欢佢加咗几条生菜,减低腻嘅感觉
喵喵🐱海鲜汤面
都系鱼汤底,加蟹柳,另外仲有虾同流心蛋☺️
虾🦐质地都爽口新鲜
虫草浸白菜 🥬
就系普通一个菜咁啰😂不过我觉得以呢个价钱份量可以多返d
七味粉炸鸡🍗
呢个我嚟咗两次都有叫,实在太好味😍