本身经过呢间餐厅以为系食法国菜,入到去发现竟然有日本菜食😂而且仲有唔少款式嘅串烧食,所以我地即刻转軚食串烧🫶叫左唔少串烧,仲有d炸物同前菜😋😋我自己最钟意食烧白鳝,外皮脆薄,鱼油烧到好香,好惹味😋鹅肝多士嘅多士烘到好饼干咁脆,质感松化。鹅肝烧到外焦内软,唔油腻同多士好夹,伴碟嘅蒜头渍物好好食,酸酸地甜甜地,配埋多士食好夹。原条烧鱿鱼一上枱好吸引,条鱿鱼烧得好靓,打卡一流👍👍烧到啱啱好,厚肉唔干,自家制海鲜酸汁加入蟹膏,点埋鱿鱼食鲜味十足,非常有惊喜。饮品我点左自家制lemonade,好似冇酒精嘅mojito咁,新鲜薄荷叶味香浓,配串烧估唔到都几夹😋餐厅另外仲有提供西餐,下次过黎试下佢个红虾意粉😋😋

餐厅另外仲有提供西餐,下次过黎试下佢个红虾意粉😋😋