2024-08-18
餐厅设有舒适嘅室内同埋很chill嘅户外区,室内装潢以美式酒吧风格为主,灯光营造出怀旧又放松嘅氛围。户外区有遮阳伞同木桌,无论日头定夜晚都好适合悠闲地坐低饮杯啤酒,同朋友倾偈🍻除咗招牌嘅各种汉堡,例如经典牛肉汉堡、特色鸡肉汉堡同素食汉堡等,仲有好多创新嘅口味,而且仲有提供一系列嘅小食、沙律同甜品,满足各种口味同需求。😋大烤菇芝士牛肉汉堡🍔个牛肉juicy又厚,烤菇嘅焦香加埋溶晒嘅芝士整体口感好夹👍🏻而且成个包嘅size好大个, 好足料 当正餐食完全ok!! 菠萝烧烤酱牛肉汉堡🍍牛肉香煎得啱啱好,面头仲有一层特制烧烤酱,加埋片烤菠萝,甜中带点酸,呢个组合真系超开胃!食完一啲都唔觉得heavy🤣牛油果酱芝士薯条薯条外脆内软,撒上满满牛油果酱同熔化芝士,味道层次丰富,咸香中带点牛油果嘅鲜甜,会食到停唔到口,推荐!👍🏻
大烤菇芝士牛肉汉堡🍔
菠萝烧烤酱牛肉汉堡🍍