2019-01-01
长沙弯深水埗真系非常多野食,之前已经食过返寻味,适逢圣诞节,老公话同我去食好西庆祝下㖞!我紧系唔洗谂,拣呢间second bite啦,之前我就已经话过一定要再食呢间!超美粉红色既圣诞树!靓到不得了!装修好有格调!今次一定要拣呢个手抓海鲜二人分🦞青口,大蚬,大虾,小墨鱼,秋葵,粟米,西兰花!量多,鲜甜,经典香辣汁够哂惹味!食手抓好贴心,有围巾,手套等等,方便大家大快朵颐!自家肉饼汉堡必食!一试难忘!要再食再食!水准保持良好!够Juice!热辣辣!配料多!芝士忌廉海鲜炖饭,芝士够哂浓郁,忌廉够香,调味一流!配以洋葱,杂菇碎,青口,蚬肉!一口接一口不不了🤤完全无谂过一间咁有水准既餐厅会开系不算是大街大巷既地方!虽然系咁,但都无影响到佢地煮既食物味道!装修亦放足心机!非常欣赏呢一点!价钱虽然不是最平!但我认为这价钱绝对值票价同对得住师傅所煮食物既价值!赞
量多,鲜甜,经典香辣汁够哂惹味! 食手抓好贴心,有围巾,手套等等,方便大家大快朵颐! 自家肉饼汉堡必食!一试难忘!要再食再食!水准保持良好!够Juice!热辣辣!配料多! 芝士忌廉海鲜炖饭,芝士够哂浓郁,忌廉够香,调味一流!配以洋葱,杂菇碎,青口,蚬肉!一口接一口不不了🤤 完全无谂过一间咁有水准既餐厅会开系不算是大街大巷既地方!虽然系咁,但都无影响到佢地煮既食物味道!装修亦放足心机!非常欣赏呢一点!价钱虽然不是最平!但我认为这价钱绝对值票价同对得住师傅所煮食物既价值!赞