2023-08-12 23 浏览
店舖位置位于basehall food court 入面 整体装修风格好似美式80 90年代 配合上灯光同埋音乐 比人一种好relax 同chill既感觉😝好适合约埋三五知已黎食餐饭 或者放工黎食饭叉电🔋Hand made massaman curry $90要讲最令我惊艳既食物一定系呢间店既咖哩饭 佢地有提供猪、牛、鸡三种选择 今次就拣左咖哩鸡饭 佢地既咖哩唔会好辣 但好香椰香同花生味 配合嫩口鸡肉 我只可以讲一句加饭唔该☺️Pineapple and seafood fried rice $123摆盘同平时食到嘅菠萝炒饭完全唔同 可以清晰见到菠萝同海鲜 绝对真材实料☺️除左可以食到大旧又fresh 既菠萝 仲有好新鲜嘅青口 虾🍤等等唔同海鲜 超高CP值🤩BBQ skewer combo $98讲开泰式串烧 猪 牛 鸡就系基本架啦 依间都唔例外 我觉得质素都唔错 大家可以一试 好钟意佢嘅沙嗲酱够晒浓味 超香花生味🤤Grilled pork neck $88三个形容词 大份 抵食 惹味 如果系同我一样系猪颈肉爱好者 就一定唔可以错过啦 肉质鲜嫩 配合泰色辣酱 好食!🤤Thai milk t

Hand made massaman curry $90

BBQ skewer combo $98

Grilled pork neck $88

Thai milk tea +$15
泰式奶茶通常都冇得调校甜度 但系依间竟然可以拣走甜 惊肥嘅大家都可以嗌 不过我自己觉得少甜就系最好 咁先有真正嘅泰式风味